Persoonlijke 3D videos voor uw bedrijf doormiddel van de Insta360 One X3!

Persoonlijke 3D videos voor uw bedrijf doormiddel van de Insta360 One X3!

7-11-2022

De Insta 360 One X3 is marktleider als het gaat om 360 videos maken voor “on the go”. Dit device is heel envoudig mee te nemen en toch beidt het goede beeld en geluid kwaliteit. Hierboven op is het geluid kwaliteit nog beter te krijgen door een externe microphoon aan de camera aan te sluiten, dit betekent dat er veel mogelijkheden zijn met de camera.

Een belangrijk gedeelte van elk elektronisch device zijn natuurlijk de specificaties:

  • Dimensies: 114 x 46 x 33mm
  • Producent: Insta360
  • Gewicht: 180G
  • Sensor: Dual 1/2-inch
  • Waterproof: IPX8 (10M); met een hoes beschikbaar die tot 50m kan!
  • Video Resolutie: 5.7K @30fps
  • Foto Resolutie: 72mp
  • Software: Beschikbaar op smartphones en computers.
  • Scherm: 2,29″in touchscreen
  • Single lens modus: 4k @ 30fps, 3,6k @ 60fps

Er zijn een paar specs. dit zijn de belangrijkste:

Gewicht en dimensies: Deze camera weegt maar 180g hierdoor is het heel draagbaar, ook zijn de dimensies heel klein waardoor deze camera fantastisch is om mee te nemen en 360 videos te filmen op locatie.

Video resolutie en Single lens Modus: Video Resolutie is extreem belangrijk in een camera, goed beeld is dan ook waarom mensen er een kopen. De Insta360 One X3 heeft hele goede beeld kwaliteit wat extreem belangrijk is als je dit wilt toepassen.

Bij het implementeren van 360 videos is het gebruiken van een Virtual Reality bril een grote upgrade op de ervaring. Hierdoor kan de gebruiker zich echt in een situatie of plek weergeven en daardoor ook meer informatie op kunnen pakken.

Software: Dit device werkt fantastisch met de smartphone, je kan via de telefoon app makkelijk editen en aanpassen. Uiteraard is de computer versie beter omdat er meer opties zijn maar het is alsnog een fijne optie om te hebben en past weer bij de fantastische draagbaarheid van deze device. Ook heeft de software een ingebouwde Artifficial Intelligence programma die automatisch de selfie stick of tripod verwijdert uit de video. Hierdoor krijg je op je video dus een vliegende camera wat een beetje op een drone beeld lijkt. Ook biedt de software heel veel film opties aan, denk hier bij aan timelapses, 4k double lens, 4k single lens etc.

Virtual en Augmented reality toepassingen

360 Cameras passen heel goed in de Virtual en Augmented reality branche omdat ze een snelle manier geven om een volledig plaatje aan iemand te kunnen laten zien. Dit kan via de computer maar ook via Virtual en Augmented reality brillen waardoor de ervaring toch veel beter is.

Al in al is dit een van de beste opties voor een makkelijk draagbare 360 graden camera. Er zijn in meerdere industrien al veel gebruik gemaakt van 360 cameras bijvoorbeeld in de logistiek. Bedrijven gebruiken vaak Virtual en Augmented reality solutions om hun werknemers op te leiden. Hierdoor bespaart het bedrijf kosten doordat zij op een efficientere manier trainingen en begeleidingen kunnen geven en krijgt de werknemer toch alle informatie binnen die zij nodig hebben.

Wij zijn heel blij om de Insta360 X3 tot onze beschikking te hebben en jullie zullen er binnenkort meer van zien, als uw vragen heeft of meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u altijd terecht bij Metaxp.eu wij helpen u graag!

Leave a Reply

%d bloggers like this: