Workshops

Nieuwsgierig naar werken met Virtual Reality?

Laagdrempelig

Nieuw Perspectief

Bomvol Plezier

Met een MetaXP workshop ontdekt u of VR bij uw bedrijf past.

Waarom een workshop VR?

Omdat het zakelijke toepassen van Virtual Reality nog heel nieuw is vinden wij het belangrijk om klanten eerst een workshop te geven zodat zij een goed beeld krijgen van virtual reality en hoe het is om te werken met de headsets. Door ervoor te zorgen dat uw team ervaring heeft in virtual reality kunnen wij samen beter beter bespreken hoe de oplossing er voor u uit gaat zien. Dit vinden wij een cruciaal onderdeel aan het process om te zorgen dat er geen verwarring ontstaat en wij uw verwachtingen goed na kunnen komen.  

Wat kunt u verwachten?

Wij komen langs op uw kantoor met headsets om een geselecteerde team (4-6 personen) een workshop te geven in het werken in Virtual Reality. De workshop wordt gepersonaliseerd op uw bedrijf zodat uw team een ervaring krijgt die relevant is bij het werk wat jullie verrichten. 

We beginnen met een korte presentatie over het gebruik van de headset; hoe het veilig kan worden gebruikt, en hoe vaak voorkomende klachten zoals misselijkheid voorkomen worden.

Wij begeleiden uw team door de metaverse zodat iedereen kan ervaren hoe het is om interacties te hebben in Virtual Reality. Tijdens de workshop worden diverse werelden bezocht om iedereen comfortabel te krijgen met de controles en diverse ervaringen op kunnen doen.

Offerte Aanvragen

Wilt u een workshop boeken? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m contact op!